top of page

zo 09 feb

|

Radiant Light Yoga

Yoga in Daily Life: Relaties

Hoe kunnen we het gevoel van yoga behouden en versterken in de relaties de we hebben? In deze workshop krijg je praktische tools om jouw relaties vlotter te laten stromen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga in Daily Life: Relaties
Yoga in Daily Life: Relaties

Tijd en locatie

09 feb 2020, 13:00 – 17:00

Radiant Light Yoga, Pierebeekstraat 13A, 2610 Antwerpen, Belgium

Over het evenement

Soms hoor je na een heerlijke yogales wel eens iemand zeggen: “en nu weer terug naar de realiteit.” Yoga neem je echter mee waar je ook gaat. Ieder moment van je leven, alles wat je meemaakt, is een kans om yoga dieper te ervaren. Het dagelijkse leven kan soms echter ver verwijderd voelen van dat meditatieve gevoel op de mat. Hoe kunnen we yoga beoefenen in ons dagelijkse leven? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de wereld onze “yogamat” wordt? Wat mag je verwachten?

- We bekijken hoe onze contacten met anderen ons gevoel van “yoga” kunnen versterken - Je krijgt praktische tools mee, die je de dag zelf al kan toepassen - Je geraakt meer vertrouwd met de yogafilosofie en hoe je die rust in je hoofd en ruimte in je hart kan brengen. - Meditatie en (schrijf)oefeningen om alles dieper te laten zakken.

Deze workshop behoort tot een reeks van 3, die allemaal het doel hebben om yoga je dagelijkse leven te laten verdiepen. Je kan de hele reeks volgen maar ze zijn ook afzonderlijk te volgen.

Prijs: €40

Deel dit evenement

bottom of page