top of page

zo 22 mrt

|

Radiant Light Yoga

Yoga in Daily Life: de relatie met Jezelf

We zijn 24/7 bij onszelf. Wat is er beter dan onszelf de aandacht geven die we zo verlangen van anderen? Van hieruit vertrekt liefde, vreugde en een "ripple effect" van licht! In deze workshop bekijken we hoe we een zalige relatie met onszelf kunnen opbouwen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga in Daily Life: de relatie met Jezelf
Yoga in Daily Life: de relatie met Jezelf

Tijd en locatie

22 mrt 2020, 13:00 – 17:00

Radiant Light Yoga, Pierebeekstraat 13A, 2610 Antwerpen, Belgium

Over het evenement

Soms hoor je na een heerlijke yogales wel eens iemand zeggen: “en nu weer terug naar de realiteit.” Yoga neem je echter mee waar je ook gaat. Ieder moment van je leven, alles wat je meemaakt, is een kans om yoga dieper te ervaren. Het dagelijkse leven kan soms echter ver verwijderd voelen van dat meditatieve gevoel op de mat. Hoe kunnen we yoga beoefenen in ons dagelijkse leven? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de wereld onze “yogamat” wordt? 

In deze workshop behandelen we de belangrijkste relatie die je hebt: die met jezelf! 

Hoe wij de wereld bekijken is een relflectie van de relatie de we met onszelf hebben. Daarom is niets zo belangrijk als een liefdevolle relatie met onszelf. Hoe meer deze relatie liefdevol is, hoe beter we onszelf en de wereld om ons heen gaan begrijpen. Dat zorgt voor een diepe vreugde! De kracht van yoga ligt er in dat de verandering hier en nu begint bij JOU! 

Wat mag je verwachten?

- Een groei in Zelfliefde

- Tools om doorheen de dag je zenuwstel vaker tot rust te laten komen zodat je je veilig voelt en je emoties gewoon kunnen doorstromen - Leer de onconditioneel liefhebbende ouder te zijn voor jezelf die je nooit hebt gehad - Meditatie en (schrijf)oefeningen voor meer Zelfkennis

Deze workshop behoort tot een reeks van 3, die allemaal het doel hebben om yoga je dagelijkse leven te laten verdiepen. Je kan de hele reeks volgen maar ze zijn ook afzonderlijk te volgen.

Prijs: €40

Deel dit evenement

bottom of page